top of page
  • Meltem Şakarcan (PCC;ACPC)

Hayallerin hedefe, hedeflerin gerçeğe dönüştüğü yeni bir sayfa…

30 yıllık iş hayatımda daha doğrusu hayatımın dörtte üçüne baktığımda şükürlerle dolu upuzun bir yol görüyorum.

‘Şükürlerin’ nedenleri hep yaşanılan güzellikler değil tabii ki. Başarı, başarısızlık, hayaller, gerçekleşemeyen hedefler, beklemediğin sürprizler, krizler… Bunlar da yaşandı. En büyük şükür nedenlerim iyi ya da kötü durumların bana öğrettikleri ile bu öğrendiklerimi sürdürülebilir halde tutma becerim ve hayatın içinde birlikte olduğum, bulunduğum rollerde çok yakınımda yer alan insanlar…

Eternal Coaching & Mentoring Academy’nin ilk ileri düzey profesyonel koçluk programı mezunlarından sevgili arkadaşım Binnur Kayabey’in mezuniyetini duyururken yazdığı iki kelime beni çok etkiledi. ‘Yoldu… Uzundu…’ Kendisinin izniyle kullanıyorum.

Ayrı ayrı adımladığımız çok uzun yollar, bizi, uzun yıllardır ülkemizde koçluk sektörünün büyümesinde çok emeği olan, duruşuyla, kişiliğiyle koçluk mesleği için örnek olarak aldığım sevgili Dilek Yıldırım (MCC)’la iki yıl önce birleştirdi.

15 yıl önce kurumsal kariyerimi bırakarak, tasımı tarağımı toplayarak geldiğim, bu süreçte tüm yolları birlikte yürüdüğümüz PDR Group’un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emre ise hayata dair çok şey öğrendiğim ve öğrenmeye devam ettiğim özel insanların başında gelir benim için.

İşte şükür nedenlerimden olan iki özel insan, Sevgili Dilek Yıldırım ve Sevgili Ali Emre ile birlikte arkamıza PDR Group gücünü de alarak yepyeni bir yola çıktığımız Eternal Coaching & Mentoring Academy ICF tarafından ACTP düzeyinde onaylanan programları ile resmi olarak faaliyetlerine başladı.

Temel ve İleri düzeyde ilk mezunlarımızı verdiğimiz programlarımız için yeni dönemde ik modülümüz 07 Eylül 2018’de başlıyor. Profesyonel Koç olarak kariyerlerinde ve yaşamalarında yeni yolculuklara çıkmak isteyen 18 koç adayını bu özel sınıfımıza bekliyoruz.

Detaylı bilgiye www.ecmacademy.com adresinden ulaşabilirsiniz.

4 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page